Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne oporavlja se poslije Gadafijeve vladavine već poslije tvojeg krvavog preuzimanja vlasti. A obzirom da ti je Sarkozi proturio informaciju da se nalaziš na spremnoj haškoj optužnici za ubistvo zarobljenog Gadafija, hoće li ikada biti aktivirana zavisi kako budeš kooperativan po pitanju nafte, sasvim je izgledno da će Libija počekati na oporavak još tridesetak godina.
pa vidite na sta covjek lici, vjerovatno je gadafiju prao zahode il oro njive
sanjat cete vi lidera,a potom se buditi u najgoroj anglo/americko-cionistickoj javi,koju ste ikada mogli i zamisliti...sami pali,sami se ubili.
Priznajte da fizički liči na Tuđmana i Aliju , imaju ih negdje pa ih miksaju i kloniraju . Hoće hoće potrajeaće nekoliko godina da se oporavite , evo nama nije bilo dobro u JUgolsavijia ,pa se oporavljamo 20 godina , očekujemo da za 20 godina budemo na nivou 1990 .