Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trazili ste...dobili ste...uzivajte ko i mi ;)
Neće da slušaju NTC iz Bengazija koji je najzaslužniji za svrgavanje Gadafija. Ma vidi molim te drznuli se pa neće da slušaju NTC... Oni bi nešto drugo, molim te. Nešto drugo, a ne bengazijevce ! E ne može ! Ili ćete slušati NTC ili vas neće biti. Nema drugog izbora.
Lijepo je moj TAJO rekao. Za par mjeseci ce isti ti Libijci pokusavati napraviti Gadafija od pijeska i pokusavati da ga vrate.
A šta ste mislili da vas čeka blagostanje?Ako opet dostignete visok standard pojaviće se novi pobunjenici jer zapad ne voli da je neko uspješniji od njega.
GADOVI,LJUDSKI....
Neznaju jadnici sta ce . Bolje da smirite to da narod ima posla tamo .
ma nista je ovoo.. malo se pucaju :) pa odmore :) pa opet pucaju :)) je*bo vas gadafi koji sad jede kokice na djevicanskim otocima :))
Cuj ,,prijeti gradanski rat\"? Sta je bilo ovo sto je proslo?
www.youtube.com/watch?v=AyacAhCt_aQ&feature=related PJESMA SVE KAŽE
sto to nesto sporo ide
tražili ste ga, eto vam ga! pu.š..ite ga sad sami, isto k\'o i mi yugosloveni prije 20-tak godina.
treba ih opet malo bombardovat da se smire
ima da napravim kokice i da uzivam
trazili ste eto vam ga na... nije vam valjao gadafi koji vam je sve dao, neka vam valjaju ovi koji ce vam sve uzeti :)