Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro izrezirana propaganda,nema sta viva asad
Sta rade amerikanci na bliskom istoku??? U kojim drzavama bliskog istoka nemaju ameri svoje baze??? Koje arapske drzave ratuju sa izraelom a koje ne i zasto??? Zasto egipat rusi tunele kojim se prebacuje pomoc palestincima?? Sta ce mursiju i njegovim sinovima americko drzavljanstvo??? Je li Iran saveznik izraela??? Je li sirija saveznik izraela???? Zasto arapske drzave ne prekinu saradnju sa izraelom i tako pomognu palestini??? Zasto turska stavi patrite??? OVO JE DIO PITANJA NA KOJE CE TE LAKO NACI ODGOVOR A NAKON TOGA CE TE SHVATITI STA SE DESAVA NA BLISKOM ISTOKU .
Jasta eto Asad toliko voli narod da neda fotelju,pa zar nije mogao sici sa vlasti bez ovoliko prolivene krvi svog naroda.Treba mu nabit stap u bulju kao i Gasi.Doduse vi Bosanci to ne razumijete vi ste pod diktaturom vec 20 godina dobro su vam mozak isprali.Vi svoje Asade necete do smrti skinuti(Bakir,Dodik,Zlatko....).
Yuga smetala.Mislis ono s.r.a.nj.e od drzave koje je zivilo na americkim kreditima....
Od jednog zla izabrali veće. Asadu je postalo jasno koliko je narod nezadovoljan nekim stvarimau Siriji i pokušao je da sprovede reforme. Naravno bilo je kasno jer se Zapadna propaganda uključila i sve više uvlačila sirijce u začarani krug. Ovaj bradonja, fundamentalista, bori se u ime Boga??? Ja mislio da hoće demokratiju? Sirija je bila sekularna država i ponosila se svojim različitostima. Asad će pasti to je sigurno a ono što će doći narod će još više mrziti. Ali polako, vidjeće oni. Zar mi iz EX YU nismo odličan primjer gdje smo i ko smo bili?A SAD? Yuga je smetala i razbili su je iznutra, Sirija isto.
trazili su vehabije, dobili su vehabije. nije mi ih ni sekunde zao
Najpreciznije su americke i izraelske rakete one uopste ne gadjaju muslimane namjerno nego zrtve su slucajne i u vecim kolicinama i nikom nista.
Moje rakete tipa SKUD ne ruše zgrade to rade kalašnjikovi pobunjenika.Moje rakete su toliko pamente jarane da čak ako ne pogode teroriste one i ne eksplodiraju.
Baciti nuklearnu napravu
ovo sve djeca borci na ovom snimku. A kazu da je u oslobodenom djelu ostalo 600 ljudi od 400 000 , pa ako je osloboden zasto se ne vrate da slave svi ti silni ljudi, nego nece niko da se vrati pod rezim bradonja.