Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj svedski neonacisti . Ovi sa nazimom nemaju veze a osnivaci ove stranke su zidovi a nakon pobede su mahali zidovskom zastavom. Ovo su islamofobi .
u svedskoj problemi zdra'o .
Ako ne zelite da crnci i kamilocari poplavete vasu drzavu to se zove neonacizam
Realno pun klinac ljudima stranaca koje prime objerucke,a ti isti im to vracaju tako da se ponasaju ko stoka,ne rade nista,zive na socijali itd itd.
rasizam,mrznja,ekstremizam...haha pa normalan nusprodukt saveznistva sa osovinama zla,osiromasis svoje drustvo,ekonomski ga iscrpis do siromastva i sirotinja se lako radikalizuje programom krivi su drugi,a ko drugi pa oni koiji dolaze iz zemalja koje smo popalili i opljackal. saveznistvom,tako je u evropi,znao je njutn 3,akcija reakcija...dok je ovaca bice vune
U zapadnoj Evropi je trenutno trend takav da nestaju liberalne partije a sve vise jacaju desne orijentisane partije, u Njemackoj AFD, u Holandiji je Geert Wilders jedan od najuticajnih politicara, u Finskoj i Svedskoj evo su sve jaci radikali, Grcku ne treba ni spominjati, u Madarskoj jaca rad stranka koji se protive Jevrejima i Romima, u Austriji FPO je sve jaca itd, nacionalizam sve jaci a nama se cini da demokratija "cvati".