Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ih ne voli zasto? Zato sto su bajni
... i bogati
To te teorije zavjere da su jevreji vođe banki svijeta je nažalost istina. Najbolji primjer prelijepa Rotschield familija koja ima bogatstvo od 10 trilijardi dolara i pod svojom kontrolom ima sve banke zapadnog svijeta. Zašto su se desile revolucije u Libiji i Siriji?? jer su tamo bile centralne banke koje nisu pod kontrolom rotschieldovaca ili bilo koje druge jevrejske familije. zašto SAD i EU kritikuju IRan?? jer se i u Iranu nalazi centralna banka koja nije kontrolisana od strane JEvreja. zašto je Kenedy ubijen?? jer je u prvoj godini predsjedničke kampanje svoje ukinuo ugovor sa Rotschieldovcima. Hitler je bio (u 20%) u pravu, treba ubiti jevreje, međutim NE one normalne jevreje tj. 99% jevreja svijeta koji žive svoj život kao normalni ljudi, treba ubiti onaj 1% jevreja tj. Zionističke jevreje i ove jevreje kao sto su Rotschieldovci.
Iz prošlosti svoje goigote nisu izvukli pouku, sila je njihov moto (kao i kod serba), a takvima je propast neizbježna. Slizali se genocidaši.
Mislim da nisi u pravu!!! naucno dokazano da samo verski jaki narodi obnavljaju svoje drzave slucaj i kod Srba i kod Jevreja,na teritoriju Palestine,Jevreji su tamo ziveli i imali svoju drzavu mnogo,mnogo pre pojave Islama i Muhameda i Arapskih naroda!!!!
Šuplja priča! Po svaku cijenu naseljavaju izrael, a pri tome hoće da ogule države iz kojih sele!
dobra konstatacija, perfidne igre, ugrozeni ovo-ono
Kako je našima ovdje.