Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovječe, nigdje u videu se čak ni ne propituje odnos ovih jevreja prema genocidnom izraelu, ni da ih pitaju za stav prema agresiji izraela na Gazu i ubijanje žena i djece, otimanju palestinskih teritorija, ništa, autocenzura njemačkih medija.
par prikladnih sahih hadisa: " Buhari i Muslim bilježe od Ebu Hurejre, r.a, da je Resulullah, s.a.v.s, rekao: 'Nece nastupiti Kijametski dan sve dok se muslimani ne budu borili protiv Židova. Pa ce ih muslimani ubijati, tako da ce se židov skrivati iza drveca i kamenja. Kamen i drvo ce govoriti: 'O muslime, o Abdullahu (Allahov robe) ovo je Židov iza mene, dodi i ubij ga.' Osim drveta Garkad, jer ono je židovsko drvo. " “I poniženje i bijeda na njih (jevreje) padoše i Allahovu srdžbu na sebe navukoše zato što u Allahove dokaze nisu vjerovali i što su ni krive ni dužne vjerovjesnike ubijali, zato što su neposlušni bili i što su sve granice zla prelazili.” (Bekare, 61) “Ima Jevreja koji izvrću smisao riječima i govore uvijajući jezicima svojim i huleći pravu vjeru: “Čujemo, ali se ne pokoravamo!” i “Čuj, ne čuli te!” i “Ra’ina!’ A da oni kažu: “Čujemo i pokoravamo se!” i “Čuj” i “Pogledaj na nas!” – bilo bi za njih bolje i ispravnije; ali, Allah je njih zbog nevjerovanja njihova prokl
Antwerpen je centar broj 1 za trgovinu dijamantima u Svijetu, zbog toga je Jevrejska zajednica toliko jaka u tom gradu!
Samo izgleda nas Bošnjake nemože niko natjerati na mržnju. Mi smo merhametli duše.