Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom, vrlo su upadljivi i policija ih moze uhvatiti kad hoce, ako zeli. Vjerovatno su i kazne za dzeparenje preblage, navodno uzmu izjavu i puste ih. Ja se zalazem za odsjecanje ruke, ili joss bolje, chupanje iz ramena!
ljetos u istambulu, na tramvajskoj stanici kod aksaraja starija gospođa zavikala da je džepare, i skočilo sedam-osam ljudi i toliko počelo da jadnika gazi da je na kraju gospođa molila da prkinu. kad je došla pandurija ostalo im je samo da ga nepokretnog utovare u kola - pojma nemam je li preživio, krvario je i iz ušiju
\"Peljese\"?? Really???
Našim ulicama hodaju osuđenici, ubice, dileri... sistem je apsolutno neuređen, to što džeparoši sasvim slobodno hodaju nije ni malo iznenađujuće. tužno, ali istinito.
sve sarajlije i zeničani u 98% slučajeva.
onda si ti friski Sarajlija...
Rumunija EU
Valjda PELJUŠE! Sta izvrcete sve rijeci!!!
Kaze prethodna vijest zena bombas samoubica se raznijela i ubila 12 stranaca..............a nista nije ostalo ni od busa a ni od ljudi, al oni znaju..........u pm
puna je EU rumunskih i bugarskih cigana, tamo gdje ih nikad nije bilo, sad slobodno putuju i sire se.
peljiše ili peljaju .. Opeljisio ga Opeljo ga Bunare -Izbunario ga Mazijaju -Mazno mu Hapaju -Hapno mu E ovi nasi koji su na vlasti oni ; Peljise Peljaju Bunare Hapaju Mazijaju
kod nas u Sarajevu bi se reklo \"peljaju\"
Ne kaze se \"pelješe\" nego se kaze \"peljiše\"
Kad se kaže iz istočne Evrope,onda što svi odmah pomisle na nas iz BiH.Znam samo da EU razbija glavu zbog preranog prijema Rumunije i Bugarske( kažu specijalizirali se za krađe kartica i bankomata,a u Belgiji našli Rumuna sprženog jer je krao kablove sa željezničkih pruga-tekst u OIslobođenu objvio Pavkle PAvlović).I otku nekome pravo da proziva ljude iz Bosne,kao i bezvizni režim.Svi pošteni samo Bosanci krivi.E neće moćo.
Odsijecanje ruke je jedini pravi nacin sankcionisanja kradje, a istovremeno je veoma human i tolerantan nacin, jer lopovu daje mogucnost da, ako zeli, i dalje nastavi krasti preostalom rukom, dakle daje mu se jos jedna sansa, koju i ne zasluzuje! A kad ga se uhvati nakon drugog puta... rukave u dzepove!
a srbi su genocidasi, sta je gore...