Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....da, sve je iskrivkljeno i naopako prikazano... zato i nije vjerodostojno.....ono sto oni tvrde......mada su i oni svjesni toga....i svi znaju da je posljednja objava ona prava....ali ne zele prihvatiti i sebi priznati...pravu istinu ..
...slazem se svaka cast, nikada nije kasno....
Ali uzmimo Michelangelove feske , i slike. Ima isto Leonardova slika koja se zove "Posljednja Vecera", http://www.zazzle.co.uk/last_supper_postcards-239334414303104476 Po toj slici Isa pije vino sa svojim Apostolima prije nego sto ce biti razapet na krstu. Mada je po svim tumacenjima Starog zavjeta Isa nije pio alkohol, Maria njegova mati je bila Jevrejka i on je rodjen u jevrejskoj porodici. Sto znaci da nije jeo ni krmetinu i da je bio isunecen, kao i danasnji Jevreji. Tako da je cijela prica katolicke crkve prilicno izmjenjena i izmisljena i odstuo od izvornog krscanstva.
Dragi ljudi, otklonite sve zablude od sebe i prihvatite se samo jedne Istine, objavljene od Svevisnjeg, dok nebude kasno do dana Sudnjeg. Temeljito, srcem i dusom, prostudirajte sve Bozje objave (Jednog i Jedinog) od Tevrata do casnog Kur"ana i saznajte "ko ste, kome pripadate, koja je originalna i jedinstvena Objava svim ljudima na planeti" kako bi ste bili spaseni i na Pravome putu. Mir i spas svima vama. AMIN
Papinstvo je jedna velika cionisticka igra. Nema ovdje vise ni trunke krscanstva, inace zasto bi Benedikt XVI otisao sa prijestolja poglavara rimokatolicke crkve...
PAPA FRANJO, kompenzacija za Falklandske otoke pune nafte, Argentina je sva oko novog pape, skretanje paznje miliona argentinaca sa puno vaznijeg pitanja, njihovih otoka. Al zato su Englezi na referendumu 6000 ljudi sa otoka prisvojili sebi otoke za uzvrat Rohtchildi naredili da novi papa bude argentinac... znao sam da ce biti neko iz Juzne Amerike.
Selam braćo