Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom videu se ne spominje nesto sto je jako bitno a to je Staljinovo masovno protjerivanje Tatara u Sibir (oko 1,5 miliona) koji su se nakon raspada SSSR-a poceli vracati na Krim na kojem normalno nailaze na Ruse koji su nakon protjerivanja Tatara namjenski naseljeni (nesto slicno sto radi Izrael u Gazi)
Kao sto Rusija zeli to ostrvo i mi zelimo ukidanje republike mrske i sandzak da se pripoji bosni bas sto je nekad bilo...agresorimskim pravoslavcima i srbima treba oduzeto to sto je dobijeno na civilnoj i djecijoj krvi....
cuti kurvo poturcena
bolje poturčen nego pokurčen.
Svim pitarima: Dobar Tan!