Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ba zabraniti-postrojiti sve treba k'o hazmanovite krmke.To isto treba uraditi sa SDA&SDP, a SDS &HDZ-poslati na prevaspitacanje u Banjaluku Dodiku.
Nisam te ja za to pitao -Ti ''ko Svabo,samo traj-la -la '' Nece Srbi nigdje nositi-ni Trebinje,ni Banjaluku, ni Focu ni Jahorinu, gdje da ih nose ,pa to je vjekovna Srpska zemlja.Kada su to Romanijci ili Paljani bili veci ljubitelji muslimana nego Srba u BiH.-nikada. Muslimansko Sarajevo-bascarsija je za njih bila isto sto i Izmircarsija, tudje,pa tudje.Zato ni danas ne prihvataju Bascarsiju za svoje vec za tudje,a Pale,Banjaluka,Gacko ,Prijedor ,Bijeljina -uvijek svoje i samo svoje,a uljezi u ta Srpska mjesta su mogli uvijek da zive mirno ako se mirno ponasaju.
@noe, hej ba noe-ta zadnja recenica ne stoji,jer to nije iz Partizanske pjesme vec iz Srpske Patriotske literature. Drugo i trece i sve ostalo-sto ti mrzis Srbe,jeli zato sto su se borili protiv svakog okupatora BiH,a tvoji ''noeovci'' su uvijek bili na strani okupatora,ne da se nisu borili protiv njega,vec su sa njim zajedno jurisali na Srbe.Citao si Omer pasu Latasa-prizor sa Bune gdje poturcin Rizvanbeg susi Srpske glave na koju od ograde. To su ''noeovci'',a ovo su patriote koji zemlju vole.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)