Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
utopija je super stvar.
podržavam ali je to šuplja,uzmeš balon i ili onu pumpu i gotovo...ili naćeraš nekog šonju sa ceste da dune :)
Kako ce policija vrsiti kontrolu kad oni ne rade psiho-testove :) I zato smo tu gdje jesmo...Za ostatak se slazem
Nije problem u pijanim, problem su ovi neandertalci ( babina djeca i klošari) sto imaju sve u zivotu osim mozga. U zakon o saobračaju treba unijeti član da se na osobi koja se prijavi za polaganje vozačkog ispita vrši redovna kontrola kako psihološka tako i policijska minimalno 12 mjeseci, i da se vozilo ne može registrovati na osobu koja nema položen vozački ispit odnosno ne posjeduje vozačku dozvolu i da se vožnja bez dozvole tretira kao teško krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti građana.
A Kraljica kod njih se nalije k´o \"pena\" a drugima neda da popije, evo ja bolje vozim kad popijem cashicu-dvije i pokoje pivo , pose vozim k´o bela Lala......-
hoce ga biti problem deaktivirati... odma ce se ugradjivati i \"skriveno\" dugme koje ce da zaobidje ovu blokadu. ili ce se prodavati spremnik sa zrakom kojeg ces propuhati kroz aparat i time zaobici zastitu.
Ovo bi trebalo uvesti u svim drzavnim institucijama!