Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu zarobljeni već ZAGLAVLJENI, idioti nepismeni
Možda da nam objasniš zašto je riječ "zarobljeni" toliko pogrešna u ovom kontekstu, lektore?
Kriv je vozač gornjeg autobusa.
autobus od ranije poznat policiji.
Ne pise bezveze na autobusu ''istikbal'' 😂
Kao da su zaglavljeni na 16. spratu pa im trebaju spasioci...
Može li se biti svjesan i ne disati?
Sto bi bili zarobljeni, lijepo imas sa strane cekic za razbijanje stakla u slucaju nuzde, ja bi kulturno razbio staklo i izasao normala.
@TiNeZnasNista sto da ne, sta mislis da je toliko visoko, izmedu ostalog ne moras skakat nego se spustis kroz prozor tako da je visina minimalna.
Kakvo bolan iskakanje, vidiš da su unutra spasioci, zaglavljeni su između sjedišta. Dobro, klixovci su malo fulali, napisali su zarobljeni, umjesto zaglavljeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Obični sudar u Londonu je svjetska vijest?
bosancero bi iskocio kroz prozor nebi kuko
bolje testirati kočnice... nego kočiti testisima...
Haha čitam maloprije napisali bus udario u prodavnicu, u London, putnici zarobljeni, pa kontam kakav vam to sandzo piše tekstove... "u London " xd Dobro ste se ispravili
@mimi1 zašto ti se ne svidja moj stil pisanja?!
@SejoPazarac don't like 😄😄😄😂😂😂
A na busu reklama turskog proizvođača namještaja, ovo je direktni udar na konkurenciju xD
Dvonadstropni!? A u naslovu dvospratni. Tako to biva kad počnete da izmišljate riječi, pa se skroz zbunite, ne znate ni šta ste htjeli napisati...
Vidi ispravili papci.
cekam ove poljoprivrednike sa pala da pocnu spominjat muslimane