Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba dozivotni zatvor, na hljebu i vodi i u samicama.
Sta ti je demokratija i napredno drustvo. Nema puno price i politicke korektnosti i ostalih politickih s*anja. Dozivotno u rupu i tacka. Po mogucnosti na neki drustveno korisni rad, da drzava ima koristi a ne da im placa smjestaj i hranu. Posaljite Bakiru da vidi kako se to radi... a ne placati im advokate i davati drzavljanstva.
´jbt nije ovo za dozivotne. oduzmi drzavljanstvo, desetak godina u zatvoru i deportacija u zemlju porijekla
Zapadni politički svijet je svu svoju pažnju fokusirao na tzv.islamsku skupinu zvanu ISIL,kao tobože najvećim zločincima.Njihovom(zapad)licemjerstvu nema kraja.Zapadne vlade,ogrezle u zločinu na žalost ne vide svakodnevno ubijanje sirijske djece i to za njih više nije vijest jer su davno oguglali na taj užas koji se odvija pred njihovim očima.U pokolju sirijskog muslimanskog naroda uz zločinca Asada učestvuje preko 60 zemalja.O nevjernici,bit će te žestoko kažnjeni zbog toga još na ovome svijetu
@washington,potvrdu tvojih riječi možemo vidjeti po komentarima ovih bolesnih umova na portalu koji na sami pomen muslimana počinju da pjene i oštre noževe,što u konačnici neće ni po njih završiti dobro !
U okolici Foče 1992, pripadnici Užičkog korpusa organizovali malonogometni futbalski turnir odrubljenim glavama muslimanskih civila. Visoki pokrovitelj tunira su bili viskoki funkcioneri SDS Maksimović i OStojić. PO beogradskim kafanama su se dugo još nosile muslimanske uši na ogrlicama ! A vojvode Šešelj su do 1995 nosili jednu lobanju , sa tim da je sadašnju predsjednik Srbije Nikolić tom prilikom na lobanju stavio i ŠLJEM UN a premijer VUčić se rado slikao. ZAmislite koliko
U pozadini snimka se vidi i kasniji vojvoda Nikola Poplašen kojeg je ovih dana general Sifet Podžić radi toga predložio u Agenciju za visoko obrazovanje BiH, gdje bi budužćim profesorima evocirao uspomenne na ratne podvige. Da ne stavljam link pogledajte sami na Youtube.
@kuga MALJUTKA MALJUTKA viče vojvoda Nikolič ekspert za maljutke, a Vučić je više za PROPAGANDNE MALJUTKE ! https://www.youtube.com/watch?v=_1oLSj6pYiQ PORASLO DETE OSAMOSTALILO SE ETO ! Uh pardon , to mali Vučić plače, ovo je navođeni link za maljutku ! https://www.youtube.com/watch?v=--wV0iuSSAE
ZajebaTih Šveda, i njima bi trebalo glavu odrubit ...!!!
Dozivotni zatvor...Ah ta prokleta empatija prema bolesnicima...Zasto se doticne nije izvelo pred raju na glavni gradski trg i u stilu vikinga pogubilo kao u dobra stara vremena buduci da se i doticni pacijenti sluze istim metodama,tko tebe sabljom ti njega sjekirom moji nordijci!
Upravo zato sto se oni sluze tim metodama. Sta bi onda bila razlika? Treba to humano, brzo, bez medijske pompe... injekcija i cao zdravo.
Ne mozemo se sluziti barbarskim metodama, pa koja bi razlika bila onda?