Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi p.edofili se kriju iza religije
@biskupPulji... moj sinko teško je ovo iskorijeniti, kad se to ukorijenjivalo stoljećima..samo se sada otvoreneo o tome govori... pa žene slobodno priznaju ono što su nekad tajili jer su ih ti svećenici plašili kaznom ako obznane da ih je svećenik nakon ispovijedi taslačio , ili možda prije !? da prije, tako je praktičnije, uštedi se vremena, i nepotrebne priče, sve od jednom trošku :)))
KATOLIČKI SVEĆ.ENICI SU LICE.MJERNI POG.ANI KOJI SVOJE FUNKCIJE ISKORIŠTAV.AJU NA NA.JGORI MOGUĆI NAČIN...KAT.OLIČANSTVO = BARB..ARIZAM, TERORISTIČKA, RELIG.IJA A KATOL.IČKI S.VEĆENICI PED.OFILI I SEK.SUALNI MANI.JACI .. TR.EBA JE Z.ABRANITI