Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant al-quaida i islamisti. PS. to UVIJEK kazu kad ne mogu naci pocinioca.
Policajac koji je preko dvadeset godina u sluzbi ubio svoju bisu dijevojku nakon sto ga je ona ostavila a nakon ubistva pucao u sebe sa sluzbenim oruzijem kojeg je predhodno ukrao od svog kolege. Nalazi se u vrlo teskom stanju i ljekari mu se bore da mu spasu zivot . Nesretna dijevojka je studentica koja je bila na praksi u obdanistu i to poslednji dan obavezne prakse .
sabura cekajte da vidimo razlogpa onda komentar,,mozda je i droga nek a u pitanju eee
@ fear factory....tako je Ovoga nema na zapadu, ovo se nije desilo zapravo u Norveskoj, pa tamo je zivot idila....jedino je u Bosni opasno zivjeti, vani toga nema....ajde Bosanci rusite sad vlast i u Norveskoj
ma nama je najgore, ma kod nas se ne moze zivjeti. kod nas forumasi ne smiju na ulicu izac