Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ovo veze ima sa nama bosanskim paćenicima
E. Coli je bakterija, a ne virus. U klinickom smislu su to razlicite bolesti. Infekcije E. Coli se obicno uspjesno lijece, moguce je da je u pitanju multirezistentni soj, koji je otporan na vecinu antibiotika. Zabiljezeni su slucajevi takve infekcije u SAD-u i Kini, a smatra se da su posljedica neracionalne primjene antibiotika, posebno u veterini pri intenzivnom uzgoju zivotinja. U buducnosti su dobre sanse da cemo umirati od najjednostavnijih infekcija.
Ešerihija koli ne postoji. Isto kao što ne postoje nikakvi virusi, bakterije, infekcije, prelazne bolesti... Sve i da postoje nisu toliko bitni i nisu uzrok životinje ni nešto tako sitno. Nego ova današnja hrana. Npr kad postite samo 5 dana, odjednom vam postane čitav probavni sistem dezinficiran od usta do guze. Na takav organizam ne mogu napast nikakve infekcije ni bakterije, i da su prethodno bili stanovnici, brzo isele.
@Krezo Daj majke ti, ne prdi.
@Krezo i@Vercingetorix Kji ste vi stručnjaci mogli bi vas bez problema zaposlit medju najvecim naučnicima svijeta i vjerovatno bi negu nagradu osvojili,poput nobelove iz medicine