Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo vl@si bjež u Srbiju ili bolje tražite djedove po Turskoj. :)) Kršć@ni znaju za ljubav hahaha. Po ko je vodio 2 svjetska rata, ko je izmislio atomsku bombu za uništenje naroda, ko je osnovao razne labaratorije za izradu bojevih gasova, ko opstoji na vojnoj industriji, ko je ubio 1600 djece, ko je jedini bacio atomsku bombu, ko se ne pere poslije nužde i ždere krmetinu poganu, ko se moli kipovima.... Sve je to kršćana@nska ljubav. Fuj
trebali su odvojiojit od mus.sliman ko sr.bi i hrv.ati u bos.ni is.klam i hrisc.anstvo mogu imati suzivot samo ako je mjus.slimana manje od 5% i da su na socijaslnoj pomoci kao u evropi i usa ..
DIVLJACIIIIIIII ohladite loma
nije krišćanskom nego kršćanskom đubrad jedna nepismena.
cemu pitas,kaznjavanje sluga osmanskih,oni koji popalise svaku evropsku misao u pola milenijuma! vas mentalitet je azijatski!i sad nemate lepe rece za ljubav,vas vodi mrznja,zbog mrznje i spadoste na 24 procenta! VI MUHAMEDANCI STE LOSI LJUDI,KAD STE U VECINI!...KAO POJEDINCI I NISTE LOSI,AKO NISTE SKROZ ZAGLUPLJENI ISLAMOM,AL OVAKO U MASI! TO JE ZA ATOMSKU BOMBU!
Sve je to multi- kulti
svaka ideologija je zasnivana na unustenju druge....kada je kod nas uspjelo ko fol pismen balkan?? zasto vas cudi ako se to desava u arapskim zemljama....
Negdje skoro je bila vijest da Hriscani svojim tjelima stite muslimane dok se mole da ih mubarakovi policajci ne napadaju a eto kako muslimani vracaju pale im crkvu samo zato sto se dvoje mladih ljudi voli! Sta reci posle ove vijesti!