Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant se pobili inženjeri i doktori.
Nigdje opuska ni rohave fasade, cisto to je metropola
@goggs cuj sterilna metrpola!! Garant pljujes po plocnicima i bacas opuske.
@koksibal Ne, ne, nego hodas plocnikom bacis opusak, onaj sto je iza tebe isao zovne ti muriju, oni dodju naplate ti kaznu. Ako se suprostavis i kazes da nisi ti , puste te uzmu podatke, odnesu opusak na dnk analizu, pa ka se utvrdi da jesi, onda fino sve to platis, od izlaska policije, dnk, ciscena plus laz. i ne padne ti vise na um ni da prnes ulicom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Beč je leglo baraba koje dolaze sa prostora bivše juge, ljakas do ljakasa, nameću svoju tradiciju i fazone u svjetskom centru kulture!
ausländer raus
Po nezvaničnim izvorima prikupljanja i procjene informacija, ako je riječ o krađama motornih vozila po Beču i Sarajevu, onda je to otprilike isti krug likova koji se skrivaju po Beogradu. Umiješani su i u ubistva Sarajevskih policajaca.
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Viena beclijama, Valjevo valjarcima!
Kreta - kretenima !!!
"Kada podjem u Vienu....", Stulic Dzoni,...hladan kao led,klasni mir i takve trice...
Bio sam u Becu nije mi se dopao nesto posebno
Allah Allah ove danas omladine tobejarabi živi u Beču haram čafiri Allah
👳⬅️
@SvahiliMujo Kvota 1.01
@as_je_pedercina Odjebi lojavi, nisam vam ja kriv sto vasu religiju "mira" propagirate terorizmom. Da sam na vasem mjestu ja bih se ogradio od takvih, ali jok vi ih jos i branite.
Tipujem na migrante