Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemslim zlo ljudima u Holandiji ..a da su krivi njihovi vojnici i tzv.vojska rs.u Srebrenici jesu jesu i tacka ..ma nemoze se tu pravdat niko nisam ja kriv itd.jesu krivi su ..ma komentarisi sta ti srce zeli brate srbski ali Genocid je bio i to se dokazalo..sta mi skrabas ,kompjuteru,sta je..jeste Bog svemoguc jeste ..mozes pisat do sutra psovat itd.Svemoguci ce kaznit sve zlocince kad tad..
a ti sigurno znaš da su povrijeđeni bili kao vojnici u Srebrenici? ili imaju ikakve veze s tim?
drzava koja je direktno gledala genocid a indirektno saucesnik FOREVER SREBRENICA..Bog sve vidi..
Taj tvoj bog kojem se moliš je kriv i za srebrenicu. On je svemoguć, zar ne? :P
Ovakve stvari se desavaju svugdje u svijetu, i prolaze totalno nezapazene...osim ako kojim slucajem je napadac musliman..onda dolazi na sve naslovne stranice. U Afganistanu, Siriji, Iraku, Palestini ginu svakodnevno, ali njihovi zivoti izgleda nisu toliko vazni.....a ni njihovi napadaci. Dvostruki standardi.
Nisu dvostruki standardi nego je samo daleko. Nema ni kod njih vijesti sta se kod nas desava. Osim ako nij enesto sto bi bilo interesntno da im se prikaze sa ciljem da se "oni drugi" prikazu u losem svijetlu. Sve ti je to isto na sve strane.