Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@hrtu.....jedino sto ovdje moze biti rasturito su gy-zo-vi tvoje mame skutoru ! Za sesrtu i mamu ti spremni......SIKTER ! ps ja bi prije rekao da ce nam spanci kad se to vec desi svima dati primjer kako se rijesavaju stvari sa separatistickom mar-vom ! SIKTER
@Hrvoje ZG bas je došlo vrijeme da se i vi četnici pozdravljate sa nasim pozdravom?\"Koliko ja znam vase je bilo ono:sa verom u boga,kralja i otadzbinu\"?
Za Dom - Spreman!
Nista Hrvoje iz ZG.Moras Automat na rame i put bosanskih vrleti i bit spreman na godine snijega,hladnoca i permanentne opasnosti od domorodaca Bosnja .Znaci zaboravi topli roditeljski dom,internet,ispijanje kava na trgu i sl stvari. kad na to budes spreman zasluzit ces respekt od starog ratnickog naroda bosnjaka.
Potrebno je rasturiti jednu od vecih europskih drzava da bi slican projekt prosao i u Bosni. Zato drzimo palceve katalonskim domoljubima. Ako se raspadne jedna Španjolska onda Bosna pogotovo nema nikakve sanse.