Niko nije preuzeo odgovornost
0
Dvije eksplozije u Ukrajini, 12 povrijeđenih
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S R B I S m r d e
Ti si još bolje informiran, a znam i zašto: mama, sestra ili kćerka, nakon što su progutali moju s p e r m u, ispričale ti kako im je bilo fino pa su ti i to rekle!
SRBI S.M.R.D.E.. :-)
eksplozije, u ukrajni, a za par hefti pocinje euro 2012..... ovo je garant neko upozorenje. moze biti da su neki idioti za zastitu zivotinja, posto dole navodno kolju kerove..
muslimanski teroristi sa juga ukrajne. znaju i ptice na grani.
Kvota na islamske teroriste 1.03
Sad je opet kriva Julija.
Mora da su mi mamu razvalili? Dobro si informisan.
čuj u ukrajini pa u toj skoro 100% srpskoj zemlji je sve idealno a da srbi su ipak tamo većina a onih malo ostalih se bore naravno
Srbi mi nisu baš previše dragi, ali zna se ko su teroristi po cijelom svijetu. Samo jedna vjera stoji na toj liniji.
Srpsko ukrajinski terorizam !