Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam agnostican i imam ravnopravno postovanje za dobrog muslimana, kriscana, atejista, jevreja. a oni koji sire mrznju i price ubijanja ljudi samo radi toga sto vjeruju u nesta drugo te ljude trebamo usmjeriti na bolji put. jer ako si iskreno dobar covjek nemas mrznju i zle misle na umu prema bilo kojim ljudima.
Krščani, Jevreji, Ateisti ili eto te religije psihopate mogu samo biti zavidni. Kad bi srušili sve džamije po svijetu, opet bi se muslimani Allahu klanjali. A ovi počinitelji samo mogu osječati mržnju, zavist, bijes, i prditi u ćuzi. Ne mogu natjerati muslimane da promijene mišljenje i vjerovanje. Muslimani se neće okaniti svoga Allaha. A sad će taj poželjeti da je izvan rešetaka. Još ove čuva milicija sad.
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un
Doo why ga...
bijeli rasist!?? i TERORISTA!!!