Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"religija mira i tolerancije\" ?! da nije zalosno bilo bi jako smijesno ...
Bolesni fanatici Al Kaide izgleda da imaju za cilj samo ubiti što više ljudi, pa makar se radilo i o nevinim civilima. Kao da na taj način hrane svoj bolesni ego.
Ovo nema nikakve veza sa islamom, niti ljudi koji su to uradili mogu da se nazivaju muslimanima. Islam je religija mira i tolerancije. Svaki musliman i svaki čovjek treba osuditi ovakve postupke terorista.
Ovo mogu uraditi samo izopačeni umovi fanatika iz Al Kaide.
nemaš ti pojma jarane. islma je jedina ispravna religija na zemaljskoj kugli, samo neki je ne praktikuju i ne znaju da su im sva rješenja data u Kur anu. -.- čuj agresivna religija. pa kršćanstvo je 10000 puta agresivnije od islma, nije niko više zla napravio na Zemlji ko što su kršćani napravili. a ti zato ne pričaj o onime što ne znaš jer samo to glupi rade, a izgleda da si i ti jedan od njih
islam islam islam ... ima li ista lijepo u toj agresivnoj religiji ?!