Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad psi lutalice napadnu i u.biju nekoga na ulici, onda će ovi komentatori da se zavuku u svoje rupe i šute zajedno sa ovim udruženjima za zaštitu životinja. Da me ne shvatite pogrešno, mislim da životinje ne treba m.učiti i sl. ali niste svjesni da jedan pas nije isto kao čopor pasa. Potražite malo po internetu koliko ima slučajeva da je neko poginuo jer se psima aktivira nagon za lov kada su u čoporu. I morate da shvatite da ljudi 40 000 godina pokušavaju da eleminišu životinje koje su opasne po njih, samo u sad ovo moderno doba životinje izgleda imaju veća prava nego ljudi.
ako ih je uzgajala za borbu i izgladnjivala onda im zelim samo da je dobro provare
osvetili se cukeci ,sta sad da se radi,trebala ih je hraniti pa je nebi pojeli psici!!!!!!
Što ćete ogriješiti dušu, pa fino piše: \"Još nije utvrđeno da li je Čehinja uzgajala rotvajlere za borbu.\" To je samo jedna od pretpostavki koja nije dokazana. Pričate svašta o mrtvoj ženi, a nit ste je znali nit ste bili tamo. Vjerovatno je uzgajala pse i prodavala ih. Poznato je da rotvajleri nisu popularni za borbe pasa, pretežno se za borbe spremaju pitbull psi.
Nije lijep naslov ovog artikla, ipak se ovdje radi o bolesnom vlasniku a ne da su rotvajleri opasni po zivot, sto se moze zakljuciti iz teksta.
kao da su mene pitali trebli su je pojesti živu kuju
To joj je i trebalo ludaca luda,a vi udarajte minuse koliko god hocete!
stara je izreka: hrani pašče da te pojede.
Ja je ne zalim . Izgladnjeli, maltretirani. . Samo i kod nas ima takvih dusebriznika pa je nekad bolje psu na ulici. Nema zakona i nikakve provjere za te i takve jer zivotinje se tretiraju kao višak koji se dijeli dzaba ako hoces da uzmes ili cak kupis. .
Trebali ste u naslovu dodati -KOJA IH JE IZGLADNJIVALA I ZLOSTAVLJALA_ Ako je tako i bilo, onda je dobila što je i zaslužila!
eee, pa ne moze da se na nekome izivljavas a da ti se ne vrati. na srecu, njoj se relativno brzo vratilo. nemam uopce sazaljenja. i uz to ne treba napisati 25 rotvajlera izfrizlo, vec treba napisati - zena drzala i zlostavljala 25 pasa u kuci, izgladnjujuci ih, na kraju jadni psi joj se osvetili
Dobila ravaku matora šta je zaslužila. Trebali su i kćerku...
ti si garant onaj što je cuki petardu u usta uvalio
treba sve cuke na kolac
Hoces k u r a c ;)
dobila sta je zasluzila, koje ce joj djavo toliki psi u kuci, jos ako ih je izgladnjivala pa normalno da ce je pojesti prvom prilikom