Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee kad bi u svemu bili slozni... gdje bi nam kraj bio?!
Ja se osjeam Arapom, Turcinom i Palestincem, u cemu je problem, ti kao nesto vise vrijedis od mene? Poznata mi je ta krcanska klero-fasisticko-rasisticka politika. Kada ti budes Bosanac ja cu se prestati osjecati Arapom, Turcinom i Palestince. Doslo je i nama iz guzice u glavu a vidim Boga mi i Arapima. Masala.
majke mi si jako glup. no dobro si naucio pisati. sto se tice stare vjere i st aje ko zadrzao, podjimo od 25. decembra, jaja za vaskras, onih oruca oko glava na freskama ....pa hajde sebe malo pronadji u tome cije je to.
analiza ti si jedan zatucani idiot,idi bolan cuvaj ovce..............
dobar ti komentar, svaka cast! al sta zna bosnjo sta je arap i islam, to u nasi bivsi srbi slabih karaktera!!!
Sta reci za vjeru koja je po.ub.ij.ala sve Arapske bo.go.ve i na njihovo mjesto dovela jednog b.o.g.a zadrzavajuci gotovo sve elemente stare vjere. Grcevito se boje izaci iz te svoje pojednostavljene logike i grc.e.vito se bore protiv onih koji ne vjeruju u tog istog b.o.g.a ili nedao B.o.g u vise bo.go.va. Za takav mentalni sklop je svaka realnija analiza moze izazvati glavobolju ili eventualno pocetak razmisljanja svojom glavom a to nikako nije dobro. Zato ih se mora izgl.adniti i objasniti koji su \"bad boys\" njihovi i zasto su oni krivi za bas sve u njihovom zivotu od karijesa, ugojenosti, lijenosti pa do nedostatka s.ek.sa.
Nema straha dok se Bosnjacka analiza svjetskih dogadjaja svodi da 3-4 rijeci: Amerika, Izrael, Cionisti, Muslimani. Za neke je i to previse, pa se oni drze onoga sto hodza kaze petkom u manjim mjestima \"oni\" i \"mi\". Sad jesu Siiti ili Aleviti oni ili mi nije ni bitno - bitno je dokazati Hrvatima i Srbima kako postoji jedinstveni muslimanski svijet koji ce Bosnjake hraniti zlatnim kasikama kao i dosada !!!
sta ce sad izrael,hoce li sad napasti kao na one humanitarce. hehhe,sad nesmiju,jer iran ima razvijenu satelitsku opremu,i jos one raketice 3 puta brze od zvuka i jos bog zna sta.
@ampak nemaju iranci dovoljno velika mu.da da uplove u Gazu, možda naiđe kakav Israelski ribarski brodić pa bi možda došlo do međusobnih provokacija, a Iranci nisu kao čiffuti da pucaju po civilima i civilnim brodovima kako to rade cionistički genocidni gusari
Posudit ce tvoja, pa ce onda bez straha odletiti do Gaze...tvoja mora da su ogromna cim si pod velom interneta vec duze vrijeme najveci antiislamisa na ovim prostorima...haj dokazi kolika mu** imas, pa nam ostavi svoju adresu.
ev maloprije me jaran zove...kaze imal sta novo u sarajevu.. JA: ma ima brate...evo nepuca se nesto 2 dana (nevezano za ovaj članak)
Cuj ratni brodovi a ne prevoze oruzje :)))))))))))))))))
e to je to...svaka cast burazeri po vjeri :D
najmrza drzava na svijetu I Z R A E L
@behahrvat U.B.I.j ZA.KO.LJI da smrdin ne postoji....
@BH Hrvat Cedo a kako bi bilo da ti ja sestru nataknem na kolac zivu pa da strsi iznad trebevica??
idi srbeno podudlaj ga i nosi se sa SAX-a.. smrdish na genocid. Koliko ti Dodik plati u rakiji i krompiru sto dan noc visish ovdje na SAX-u? Odi do Knina pa ces vidjeti sta je demokratija i cistoca..!!