Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kriminalu i korupcini je aktuelna vlast u oba entiteta i u distriktu. Bakir,Scepo Kepec,Covic,Dodik i njihove zlocinacke organizacije od stranaka koje oni predvode.
Pomoć koja se daje organizovanom kriminalu i korupciji NIJE POMOĆ BIH, nego amfiji an vlasti od iste takve od strane zapadnih donatora. NE budimo više naivni: POMOĆ JE KULTURAN NAZIV za PRANJE NOVCA ko TAJKUN za notorng lopova ko što je TOdorić , Kutle il BAkirvi il DOdikovi !
Terorizam i ekstremizam. To je rekao ali naslov naravno ne otkriva sve.