Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna od godinu dana a od toga osam mjeseci uslovno za je*eno silovanje. Prepreprepremala kazna ako je kriv
Tako i treba, pa sad ima 10 000 dana da razmisli o ovome, i da se pokaje.
ma tako samo lupaj ..majku svoju manijacku ..nadam se da ce mu biti degenek bar dvaput sedmicno do isteka kazne
Ovo je kazna!!!! Kod nas za ubistvo s umisljajem 8 god... uz dobro vladanje, zatvor poluotvorenog tipa i ko na ekskurziji
Hajde procitaj clanak pa onda mlati komentar. Ovaj je dobio oslobadjajucu presudu tupsonu!!!!!!!
..jednom lokalu upoznao je 18-godišnjakinju s kojom je kasnije otišao u stan.... jok eto išli igrat remija
Pa i kod nas otprilike bude osudjen tek poslije 28 godina, s tim da je sudjenje pocelo prije 25 godina...
Smrdin garant! Oni kad pljackaju i siluju nose bosanske pasose!
Da je to učinio kod nas, namah bi ga proizveli u jal u hodzu, jal u popa (svecenika)
prvi pogled ja reko dobio 28 godina zatvora. ali ovaj novi val sa metoo i propagandom kako su svi muskarci neki perverzni nasilnici i silovatelji ne ide na dobro. ovo je samo nwo poruka, da ako te neka zena koju si nekad dobrovoljno izhebo, uvijek moza da se predomisli i da kaze kako je silovana.
"U austrijskoj regiji Unterland u jednom lokalu upoznao je 18-godišnjakinju s kojom je kasnije otišao u stan gdje je izvršio navedeno krivično djelo.“
Znaci odvedes djevojku u stan jer se ona slozila s tim, imate seks i 34 godine kasnije ona kaze da si ju silovao i ti moras u zatvor, bez ikakvih dokaza. Ovo se cesto dogadja na zapadu. Ne kazem da nije pocinio to, ali kakve dokaze moze imati 34 godine poslije osim svoje price?
@hercegowno111. Čestitam!!! Dugo ništa gluplje nisam pročitao
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prvo, sta stari prdonja ima da trazi sa djevojkom od 18 godina, i neka je osudjen, i na vise, a s druge strane, treba ga nagraditi jer sta je ona mislila da ce on njoj tamo u stanu da cita poeziju pa je samovoljno otisla.
Procitaj nekad citav tekst
Obavezno citam sve i slovo, pa cak i zareze, jer oni su jako bitni za razumijevanje texta. 🙂
Hteo si da jedeš, hteo si da jebeš, a to košta.
Drinskog nema gdje nema