Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba te smrdljive Arape ubijati na granicama
Pogani Rusi u Siriji,bombardiraju čak i rodilišta....migranti žele po svaku cijenu da migriraju.
Donijeli ste mjere koje ohrabruju migrante... Pitajte kancelarku da suspendirate na pet godina zakon o azilu i migrantima. Vi pa i svi služe kao filter za ostale zemlje EU...
Ovdje fale naša tri glupana: Pjano,datiraju pjevač i mrtvac
Šatorski pjevač
Po pitanju preraspodjele migranata mogu samo da parafraziram izjavu Drakceta Malesevica iz serije Moj rodjak sa sela koja bi isla otprilike ovako: od HR,H,CZ,PL i Slovacke momentalno a i ubuduce mozete da dobijete samo ku.ac. Vracajte ugljese i garave tamo odakle su dosli ili se sami brinite o njima. Nama ne trebaju.
FOND FOND FOND za PREZIVALJVANJE! Hitno uputiti u PARLAMENT! Paaara imamo ko blata!! Nemoj da nas lazu vise!32g je DOSTA! Skidanje uhljebima 30% ( osim zdravstvenih radnika ), omoguciti da SVI koji imaju mogucnost i ZELE, da ubace u taj ZAJEDNICKI FOND!SVE DRZAVNE KOMPANIJE DA PREBACE SVOJU DOBIT U PROCENTU OD 30% U FOND!!! FOND FOND FOND za oporavak i prezivljavanje!
Migracije su nesto sto ce u buducnosti biti normalna stvar demografska karta evrope se mjenja
Kažnjeni smo što Merkelici treba mnogo mnogo finih i kršnih Arapa za mnogo ružne i prljave poslove pa svi moramo biti solidarni tako što u svakom gradu bubnemo po kamp finansiran naravno od Švabe, pa Švabo dođe kaže ovaj, ovaj i ovaj mi trebaju, ostali ostaju u Bihaću.
Treba im neko da ih oplodi, kažu u Bošnje mala čuna
Ne rade Arapi te poslove vec Balkanci. Moras doci da se uvjeris.
Zasto smo mi kaznjeni a nismo na jugu.. Nas su unaprijed haman vec kaznili pod moraanjem. Imigranti nam poharali zemlju,svakaakva zla cininiili.. A kroz vase zemlje samo prolaze..