U granicama iz 1967. godine
0
Država Belize priznala državu Palestinu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može ih priznati stotinu Belizea ako ih ne priznaju prave države. I kosovo je priznato od Belizea i sličnih, ali dok Rusija i Kina ne priznaju, mogu samo plakati - nema im u UN, WTF i slične prganizacije.
Izrael smrdi
jake drzave, ko po sarajva.samo su pametniji.to hin determinira.
a šta je Izrael ? k.u.r.a.c od ovce..genocidaška država koja je nastala na teroru i ugnjetavanju drugih..
ovo je samo prva u nizu koja ce ih priznat a kad ih prizna pola svijeta morace i jude ;) kad moze kosovo bit drzava a znamo kako je nastalo onda moze i mora palestina, samo sto nema palestina punu podrsku amera to je to, a kosovo je imalo zato i jest drzava sad. ma sve u svemu FREE PALESTINE!!!
ovo je sramota, priznati drzavu koja ne postoji ? bruka i sramota ! odmah napasti Belize a usput opljackati Gvatemalu !
E sad ce vam biti sve puno lakse...al sam nepismen, prvi put cujem za ovu drzavu