Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makron dobio klempu od Rusa u Africi pa mu sad gori pod nogama. Misli bolje ce proci u Ukraini, budaletina.
Samo Macron Ukrajinu Spašava!!!
Pametnije je poslati Slavene iz Poljske, Češke, Slovačke, zemalja bivše Jugoslavije itd da razgovaraju sa Rusima nego da šalju oružje Ukraini.Moćnije.
Poslali bi oni da su to oni u čaršafima i sandalama sa starim kalašom.. ovako to se na našem zove prpa.🤫
Ukrajina ti ga dođe kao poligon za vojnu vježbu Amera, EU i Rusije - istoka. Toliko oružja mora negdje da se isproba, nove tehnike ratovanja, plus što je ljudima jako dosadno, onima što imaju lovu. Fukara je tu da gine i sikira se šta će dalje biti.
Ne znam da li Macron misli ozbiljno, ali dobro je što ono govori. A vi i ako mislite ozbiljno ovo što govorite, to ipak nije za Ruske uši... Dakle sad znaju da mogu raditi šta hoće, vi se nečete ni počešati dok ne dirnu NATO granice.