Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na tekstu, bas ste je lijepo izreklamirali, cak i objasnili kako se treba uzimat - u malim dozama.... cccccc niste vi normalni!
\" dijgnostikovan kancer\"
Sta pricas gluposti nepismeni konju!? Krokodil je sasvim nesto drugo, pravljen u kucnim \"laboratorijama\", ovo veze nema sa krokodilom. Donosis zakljucke glupe bez ikakve potpore.
Sta je ovo? Reklama?
joj haveru, kad nisam na konju zveknem se fentanilom, pa sam na jednorogu joooj
Na ulicama Europe posebno Njemačke ga zovu krokodil i nakon samo par uzimanja tijelo se počne raspadat dobiješ otvorene rane po koži.
ima l ko dobre silje, ubise ovi hibridi ??
hocu i ja jednu dozu...
Ne znam samo sta je tu novo. Fentanyl se nalazi na ilegalnom trzistu ima vise od 10 godina!!! prije 7 dana su u slovackoj uhapsili slovaka i makedonskog albanca za trgovinu heroinom i fentanylom... joj vijesti iz nesvijesti!!!
koka kola je stetnija od vutre i opet vutru nece da je legalizuju a ova droga malo vecu kolicinu uzmes i nema te pa ovaj cijeli svijet je puko
Kako nece biti zabrinuti? Raja trazi kvalitetno, nece da uzimaju cmece koje ima par % Heroina!
auuu sto smo pismeni
kako bi se rado rokno u venu sa njom..
Grci zabrinuti - ovo lic na pricu \"uzese nam pos\'o\"
Ljudi, ljudi, ušli Bugari u Sofiju !!!