Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni bi se branio sa slobode, doslo bi do zastare slučaja i bio bi oslobođen svih optužbi.
Da je sreće da je ovo uradio u SAD da ga fino puste 30 godina da trune u zatvoru, pa da ga stave na električnu stolicu.
Zapravo, da je sreće da ovo uopšte nije uradio....
Psihopata.... Zao mi male mrvice.. onog djeteta.. koje ni krivo ni duzno strada i to od cudovista... to nije ni o od oca..... :-(
Nije bolest sve što boli !!!
jesam li vam reko kolko volem oblizivat krscansko-jevrejske testise? nisam? evo sad znate.
trebo je u svoj penis pucati prije nego ga je napravio
kakvo je onda cudo sto je BiH puna masovnih grobnica,kad oni svoj djecu ubijaju da bi se osvetili zeni sto se handrila sa nekom drugim,a pljuju po hidzabu pljuju po moralu !
ebote hidzab
@bolna istina i tebe !
Sta kaze ispod slike "(lijevo)". A jest zenstven u pm...
Opis slike je pravi! Pored toga što je jasno ko dan ko je ko na toj slici onda klix još da i opis koji je u najmanju ruku smiješan.
Da su sve jedinice ARBIH bile kao 304. brdska i jedinice iz Kaknja i Ilijaša koje su na Čemernu ostvarile veličanstvenu pobjedu, nikada se genocid ne bi desio.
Kad se realno pogleda da manje stete a veceg.jada covjeku i nema od ovakvih sudbina
srbska posla srbsko razmišljanje srbski herojizam na djelu
Ostavio majku zivu kako bi cijeli zivot patila za ubijenim sinom... Ne znam sta je adekvatna kazna za ovo. Ali uzrok bi mogla biti skola 'slavnih' predaka.
Pa na faci mu se vidi da nije dobar. Ovaj nije ni za klinickih eksperimenata, da bude zamorce. A kamo li da ima zenu i da mu neka rodi dijete. E jesi i izabrala draga Ekatarina. Kao da mu je zlatan medju nogama bio.
@BMWFan kod mene nije nešto velik, ustvari baš je mali. Ali je zato mehak kao duša.
Jadno dijete, kako je samo grozno da te neko od koda ocekujes zastitu na kraju ubije. Mene kada mali zagrli ako se samo ogrebe malo ja bih sve dao da mene boli a da njega prestane. Pa da me 100 puta napustila ili prevarila ne bih se nikada mogao preko svog djeteta "svetiti". Ocito da ne volimo svi isto svoju djecu, na zalost.
Da je Bosnjak bio bi terorista,a ovako nije se mogao pomiriti da mu je supruga ootišla za drugim
Ne bi bio terorista, jer nije ubio iz nekog vjerskog ili političkog uvjerenja. Naučite razlikovati to već jednom. Bio bi psihopata kao i ovaj.