Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto, ali najveće prirodne nesreće uvijek pogode najjadnije ljude.. Kako to ovi što vjeruju u Boga objašnjavaju..
Iskušenja dobivaju i bogati i siromašni, i ostali, tj. svi mi. Zar bogatom nije iskušenje to što ima puno para? Kako će ih potrošiti, hoće li možda nekoga uvrijediti, pa makar to bilo i nehotice, time što se razbacuje parama? Ili recimo, zar nije nama u Bosni iskušenje što uživamo u vodi, a u Africi nosaju vodu u kanisterima i troše je kap po kap? Mi pri umivanju potrošimo vode koliko oni popiju za čitav dan. Dakle, svi smo na iskušenju, samo koliko duboko razmišljamo o tome, i koliko želimo da prihvatimo istinu, to je pitanje. :)
ja nisam vidio nista
Video nema veze sa naslovom
strahota!!!
Nek im pomazu njihovi bogovi, zar ih nemaju stotinu.
Jel vi fakat ne znate postaviti video??
'Lupa ih' Indija jbg a gradnja kvaliteta kao primorska.