Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože dragi pomozi ovom narodu
Asad je vise zla ucinio od zemljotresa. Allahova pomoc i pobjeda dolazi posle namaza i dove. Sta god da se desi ti zadovoljan odredbom. Konzumerizam i krsenje Allahovih propisa sve nas pogadja.
Bolesnik Asad unistio je cijelu zemlju i narod da bi ostao na vlasti. Alija rahmetli kaze ko god se bori za vlast nemojte za njeg glasati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sirija je dokaz u kavom je k*rcu ovaj svijet.Ne osjecamo patnju dok nam se ne desi
pa bosnu su u srcu evrope prepustili turskim huliganima a kamoli tamo neke sirijce
pitam davno jednog sirijca kako je doslo do rata kod njih...on veli...korupcija i pljacke drzave od strane politicara i njihovih sluzbenika...su dovele do rata...nesto slicno kao kod vas sto se desava...zakljuci on...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta i da neko posalje pomoc sve ce to pokrasti turci i basar.U turskoj ljudi ne j zivu silu samo pljackaju zaboli ih za zivot
Allah dž.š se smilovao svim neduznim ljudima u svijetu.
Ovako mlada, lipa, pametna, a bez perspektive. To je cinizam života. Da joj Bog bar u budućnosti lip i miran život.
Istina, samo usput spomenu Siriju, ovo je nepravda, stvarno zašto svjetska go.na od političara rade ovo, za što bog ovo dopušta??????
bez uvrede kazes da si iz sirije i da se mucis da dodjes do potrepstina.. a kako onda mozes sebi nokte sredjivat te dodatak internet i mobitel..
Od toliko toga napacenom bosnji nokti zapali za oko. Svi se prave ludi, slijepi i gluhi, kao da ne znaju kakvo je stanje u Siriji vec godinama unazad. Turska je velesila pa pohrlili svi da pomognu jer mozda ce se imati koristi, od Sirije nemaju pa nek’ narod umire. Jadni li smo…
nek si ti nokte stavila
bashar al assad na aparatima
Rat u Siriji traje 7 godina? Svaki dan se nauci nesto novo.
Jbt....pa ove firme Turske sto su krale na materijalu....pa jbt...Isti nama mostove grade na autoputu
Nema struje, gasa, hrane, vode ali rade kinezi da zalijepe ovako lijepe nokte.
Bas , nema nista a ima nokte , i meni je zapalilo za oko….
🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚🇸🇾💚
Kad insan pogleda ove komentare zapita se pa ko stoji iza ovih profila,pa radije sutite ako vec necete ili nemozete pomoci,sta ovdje nija jasno...
E ako je ova iz Sirije...
A što nebi bila iz srije?
I Turskoj i Siriji puna podrška i nadam se da će dobiti svu željenu pomoć. Nego, zanima me koliko to žena / djevojaka u Siriji govori riječ "fcking" toliko često i koliko ih ima napumpane usne ? :)