Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno nisam nasilan ali ovakvim ljudima bi odmah presudio...
Maca mala, ostace ziva:)
nije ovo drama, ovo je horor!!!
Evo je čist dokaz da su žene monstrum. Nikad nijedna životinja ovo nebi zaradila samo ljudsko biće žena.
Allah selamet
Daj mi Boze jedan dan da budem Kinez :)
Joj, treba ih zatvoriti u kakvu cijev i srati po njima majku im nenormalnu, stoko jedna.
Sjecam se onog videa kad je neko pregazio dijete na ulici i ostali samo obilazili a neki cak i prelazili preko djeteta i to je bilo u Kini i sad ovo. Neki ljudi zaista ne zasluzuju da zive!!
Nije moje da govorim kakav je koji narod, ali, brate, ovi Kinezi baš pretjeruju, apsurdni zakoni, čudni običaji... No comment, ovako nešto ni životinja ne bi uradila!
TREBA IH OBJESIT ODMA!
Koji debili, monstrumi od roditelja ako se mogu tako nazvati!!!!1
Pa sta sve necu procitati, ne mogu da vjerujem. Sreca pa malo bice jos uvijek nije svjesno sebe da bi se moglo sjecati jednog dana sta mu se desilo cim je ugledao svjetlo dana...
...pa, yebemti sve...šta se čovjekom zove...
Buraz,ovo je ono o cemu smo pricali.Savjest.i sve ostalo sto ide uz to.
Najezio sam se,tko nebi zaplakao?oklijevao sam sa gledanjem i onda sam pogledao,svaka cast ovim ljudima,veliko su dijelo ucinili,spasili su jedan mladi zivot.
Kinezi su monstrumi. Manjak cm u gaćama je razlog njihovih kompleksa.
Fuj jbt zar i ovo ima
Hvala bogu da je zivo.Ako je ovo namjerno uradjeno od strane roditelja,oni nisu roditelji i ljudi,oni su monstrumi.Sramota.
Pa naravno da su namjerno uradili gdje si vidio da se bebe puštaju kroz kanalizacijske cijevi ?
Mislio sam da da to nije netko drugi prisilio ili oteo djete pri porodjaju i bacio,tesko mi se pomiriti s tim da su to roditelji uradili.