Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir sredio nepismenim ljudima da budu novinari !
Naslovi: Drama u Holandiji i Tragedija u Holandiji... Jesu 2 Mtrucka izgazala raju, il' 2 novinara pisu isti clanak? Jamesudine, ironija, nisam glup... (tuzno je kad moras objasnjavati svaki komentar zbog ljudi koji misle da su pametni, a ne znaju za pojam ironije)
A u p.m. ... ovo da je sigurno vozilo bi se i po cesti... djeco videti li vi sta McD hamburgei rade sa vasim mozgom, kad odrasteste izmisljate vake gkuposti kao djeca u US-Americi, zato radje jedite mrkvi i pijte sok od cvekle... jer suprotnom ce te ostati bez mozga kao i djeca u US-Americi. Vas Doktor Zviz.
Pa ti nisi sa ovog planeta ti si sa planeta piu djitcu svaka cast ti si pametan UM brateuuu