Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio samo nekoliko pacijenata, postavio krive dijagnoze, vadio zdrave organe? Evo njega poslije robije u nas Klinicki centar. Kolege i strucnjaci ce mu se obradovati, isti je to nivo znanja i rada, mozda su imali istu stelu kod dobijanja diploma. Nasi su ipak malo sposobniji, budu krivi pacijenti.
Po komentaru mora da si ti jedan od tatinih sinova,hebo ti tata mater.
Ko kazer da nije problem ostetio toliko ljudi dozivotno i dobije 7 god.Mogli su mu i godisnji uplatit na racun zrtava.Kenguri i zakon.
Jao mogu zamislit sta bi NE DAJ BOZE da je ovo kod nas bilo. Sada bi ovdje ispod ovog clanka bilo 250 komentara velikih pravnika i poznavaoca prava i naravno komentara tipa \"joj drzave\" zato sto je doktor dobio 7 godina zatvora. Vjerovatno bi se organizirao i neki protest cisto onako da vi besposlicari imate sta radit i da se ne osjecate beskorisno mamicu vam vasu lijenu. Kod nas bi sigurno bio sudija, tuzilac, inspektor i ostali korumpiran ili bi doktor postao famozni \"tatin sin\". Ali kada je to negdje drugo onda niko ne vidi problem u bilo cemu.
Pisalo je indijanskog. Onda došao ovaj što ima i veliki i mali odmor i popravio.
cobane procitaj malo bolje \"indijskog porijekla \" Indija .... jesi li ikad cuo da postoji ??
Nije Indijanac nego Native American ;)
\"indijanskog porijekla\" ??? To indijanac? joj nepismenosti Bože...