Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nisi imao pametnija posla sa 22 godine....skola...cure..provod..muzika...ples....rostilj...druzenje...osnivanje porodice..kako vam tako isperu mozak ???????
@ogledalce Isto kao i ovome rođenom Šveđaninu https ://www.blic.rs/vesti/hronika/srbin-ubio-svedsku-ministarku-zbog-mrznje-prema-politicarima/crg4nmy
treba dozivotno strpati one koji truju ovu mladez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovaj je na dobrom putu da evoluira u majmuna
Dobio azil i smještaj za stalno!
i zdravstveno, i hranu.
Van svake pameti jer to njemu zivotna nagrada.Konforna celija hrana zdravstvo internet i ostalo jer je Finska odmah poslije Danske i Norveske po socijalnom uredzenju. Ovog idiota je trebalo u secundi koknuti i sa njim zavrsiti
Baš je lijep mladić, ljepota kako su izgledali i Ahbabi Muhameda
Pa ove vehabije rade na tome da žive i izgledaju što autentičnije kao za vrijeme Muhameda.
Pa nisam ja kriv što tebi ne odgovara istina
nebi mu ja dao ni u zatvor vakog ne podasisanog i čupavog. u svinjac pravo sa svinjama.
Lepotan!
Nepravda. Najmiliji nečiji su mrtvi a njega njihova zemlja hrani. Nevine ljude ubio. Sablja i njemu. Allahu Ekber!
Dobro dijete.. Učilo qran. Postalo dobar čovek.
Ovaj nema veze s kuranom. Kao ni ti. Pokušaj ti je nemoralan.
@kocka2a Upravo suprotno. Rizikovao je sve zbog qranskih odredbi. Čitaj.. Ili nisi baš neki musliman?
Pećinski čovjek, lahko će podnjeti aps
a brejvik 22 godine? gdje logika?
Prvo sam od te mrske cafirske drzave trazio azil to jeste legalan boravak u toj mrskoj cafirskoj drzavi, kada su me odbili onda sam na jednom postao turbo-jihadi i rijesio sebi stalni boravak u Finskoj....koji su to retardirani umovi..
Cuj 12 godina minimalno a izrecena mu dozivotna. Pa sto govore dozivotna ako to nije. Ovi Finci su gori od nas
Skoro ni u jednoj drzavi EU, bar ovaj zapadni dio, to jeste "stara EU", dozivotna kazna nije automatski dozivotna robija. Nnakon odredjeni broj godina, ponovo se razmatra njegov slucaj, ako ima dobro ponasanje, ne pokazuje nasilnicko ponasanje i dokaze da se kaje za svoja dijela, ima mogucnost da izadje na slobodu.
Zatvorska kazna u Finskoj podrazumijeva: biblioteku, Internet, pristup edukativnim sadrzajima (radionice, predavanja), kulturne sadrzaje, hotelsku hranu, udoban i uredan smjestaj, vjerovatno cak i vise, ali evo ovo mi sad naumpada.... bas ce se jadan napatit.
Malo. Sta su mu krive zene i Finci??