Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kreten
I ovaj vikend provedite uz Dejana talk show
Koliko je bogat toliko je glup. 👌
Ako on postane predsjednik SAD (zamalo ne napisah SDA), Američki narod će izglasati drugog najglupljeg predsjednika ikad (prvi je Buš). A šanse su velike obzirom da je sada red na Republikance da pobijede na predsjedničkim izborima. U tom slučaju... spašavaj se ko može.
Šupkousta kretenčina, ali kretenčina s lovom, samim tim i utjecajem ... na žalost, ništa u toj predizbornoj kampanji nije isključeno
Za ovoga je i nas MILE gospodin!!!
IH ŠTA SAMO OVA ZEMLJA IMA BOLESNIH NOVINARA. a nikom bolje od njih !
Ako njega izaberu ode svijet u tri lijepe...
Prvo nije ti rječnik za dame. A drugo u pravu si. I treće, najpreće, takvi kao Trump su stvorili USA, a one trenutni svjetski poredak ! Pa nek ga oni i sruše. Ako već nisu :))
Pa.. ponekad možeš napisati esej ili dočarati istu sliku koristeći riječnik koji možda ne priliči dami.. Sada prosto nisam bila u fazonu eseja.. Što se tiče svjetskog poretka, malo mi je puna kapa njihove sujetne uvjerenosti da su oni svijet.. Aj vidjećemo u svakom slučaju..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
on moze sa ovim nasim politicarima pod ruku komotno... samo se nadam da nece amerikanci biti glupi kao nas narod da izlasaju idiota na vlast
jes brate kreten... haj to, nego podržava PUtina u RUsiji,.. tenkre na kub
A jadnikaaa na sta se on spustio a jos su gori oni koji ga prate :(
dzaba, opet ce budala pobijediti. amerika peridoicno na mjesto predsjednika dovede kretena i idiota koji i ono malo dobra zasere...
Donald KRAMP
Ameri (i ovakvi) su pomogli BiH! Šta, sad su loši? Pa zar je u redu, biti na jednoj strani, kada ti "valja", kada ne "valja", biti na drugoj strani?
Kreten. Ukratko.
On kad stane pred ogledalo smije se sam sebi.
Dodik na kokainu.
Pobjednik Americkih izbora ce biti onaj ko dobije nominaciju od Demokrata, to su Klinton ili onaj Bernie Sanders. Volio bih da Bernie pobjedi, like je daleko najrealniji politicar u Vasingtonu i otvoreno je branio pravo Muslimana na svoju religiju kada je ovaj glupson Trump poceo kenjati o zatvaranju dzamija. Klinton nije losa opcija jer BiH moze dobiti interes od toga.