Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili je florida njemu
JJEDAN na aparatima
Sve molitve su uslišene prema Americi
Allah nas kaznjava zbog gej parade.
da hoce Bog da da mlađeg buša da da rastoči a starog da ostavi jos u životu da se oteže.
bosnjo kad zida kucu i fotolje se docapa ni najjaca atomaksa nemoze razvaliti
Promijenice smjer rijetko on udari ikada u istocnu obalu
Enes b. Malik, r.a., jednom upitao Aišu, r.a.: ”Majko vjernika, kada se događa zemljotres?“Ona mu odgovori: ”Sine moj, kad se masovno počne piti alkohol, kad se raširi zinaluk (blud) i kad grijeh prevlada, tada Allah kaže Zemlji: ”Uzdrmaj ih, i ona se uzdrma i zatrese!“ Enes ponovo upita: ”Je li im to kazna?” Aiša, r.a., odgovori: "Ne, nego je to milost prema njima, ne bi li se opametili."
@klix admin čovjek vam s nickom najvećeg teroriste piše po portalu i novači za islamsku državu.
@Albagdadi brate na kavkim si ti drogama svega ti? Daj broj od dilera jer ovakvu glupost za života nisam čuo! “Allah priča sa Zemljom”😱😱😱😱😱OMG koji si ti ritard!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajte' Amerikanci u Bosnu, nas ni uragan nece