Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tramp i Klintonovi su dogogodišnji prijatelji. Ovo njegovo cirkusiranje je fora da izaberu dokazanu kučku, koju bi na izborima dobio i Mladen Bosić. Stvarno treba biti retard i nakon, ako ništa drugo, ona stotine filmova o američkim kampanjama, pomisliti da se frik poput Trumpa može šprdati tek tako. Zar neko misli da racionalan kandidat može izjavljivati stvari tipa, smuvaću dijete neko za 10 godina, da će napraviti zid sa Meksikom, reći crncima gluposti koje je rekao...realno?
osunetite ga !
Tebi samo ona stvar na umu
Trump...americki selebriti il ce zakuhati u cjelom svijetu il ce uvesti blagostanje , al djikani vidim navijaju na njega ;)
Na koji ces se nik sad prebaciti, eto te zacrvenili :)
@Rapsodia .....mozes li mi pomoc, vid sta rade ,ovako nesto jos nijam dozivio od ovih indijanaca haha, ovo ti je sad mozda nova moda ....mozda sam privilegovan haha,...draga moja Rapsodijo iz Australije ......!
Jasno je da Trump gubi i sam je već najavio da to neće biti kraj i da neće prihvatiti izborni rezultat. Srbi se nadaju pobjedi Trampa jer čovjek nema pojma o dešavanjima na balkanu i tu vide prostor za svoje političke ambicije. Hilari pobjeđuje 100% koliko god vi željeli drugačije.
Nije mi simpatičan ali ovim potezom još jednom nam se otvaraju oči po pitanju jednog podmetnutog termina-DEMOKRATIJA
Sto narodna izreka kaze: Brzi jezik od pameti, pa da se i to stavi pod kontrolu...
Znamo koga Arapi podržavaju tako da... Bošnjaci, nemojte da skrećete s puta
Govna!!Isto što je CNN,BBC i ostali nalagali oko njegovih izjava!!FUJ!Nije zlatan,ali da je bolji od Killary?No,way!!Pi***a jedna koja laže sve živo a posebno da je bila pod snajperima u toku rata u Bosni,mamu vam pocisti su sve živo nije bilo ni grane,kamo li snajpera.Oboje su groza izbor sa USA ali brate mili,sami su birali...vidimo sutra.Ili ce biti sranja velikog ili ništa.
Pa def.je bolji prosvrljaj po netu vidi razlike o njoj sta ces naci,a sta o Trumpu!Trumpa ne mogu jer je lazna izjava bila oko muslimana,(bila je izjava samo da je rekao oko imigranata,da trebaju imati sa sobom ID,a ne da BACAJU.Zasto bacati?Pa ako nemas sta da krijes ko si i sta si,nema potrebe za tim)A cim baci iznam da nesto ne stima.Inace covjek prvi koji ima jaja da kaze kako stoje stvari! Mislim da ko god pobjedi biti ce sranja..
@bogatanana prošvrljaj ti po netu. Objavili mailove Hillary Clinton u kojem nema NIŠTA što bi se moglo procesuirati ili što se treba dublje istražiti, a za to vrijeme Trump ima 75 OTVORENIH TUŽBI. Trump je dobar samo kontrašima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prepade me !
kad ce zabrana pristupu Klixu? Svako jutro mi pocne uz Trumpa jebbo vam on pleme novinarsko dosadno retarrdirano