Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan dokaz da vojska cuva glavesine a ne drzavu .
@gooUser1575051096 ne nego vojska cuva nevin narod kojih ovi banditi pljackaju. Propast ce George Soros
@gooUser1575051096 Ne, ovo je jos jedan dokaz da najgluplji komentar je skoro uvijek top komentar na Klixu. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pogresan kompas ima i pogresne savjetnike. Izaci pred svoj narod i objasniti da cea ovlasti policije mijenjati je poenta price. Ovaj se sakrio u bunker nema ga 2 dana, naravno da je pobumq jos veca, cim se krijes nisi cist
@Bombonica2305 A koja tacno pobuna? Protiv butika i kafana koje pljackaju i pale?
ahahah koji ste vi levati, jesi ga ti vidio u bunkeru ili samo vjerujes sta mediji kazu, ti isti mediji koji su nas lagali 2 mjeseca o koroni !!!!
ma vi protiv nas jbg, mozes prijetiti cim hoces ali radije cu poginuti nego zivjeti ko jazavac, sisaj ga zuti!
Kaze protesti nisu nijednog zahtjeva poslali drzavi.
OVO SU PROBLEMI! a nasi ovdje mazu oci
Lik ne moze vladati situacijom i to ce ga kostati izbora....
brat baš voli doljevati ulje na vatru
To Trampa malo se zadeveraj u svojoj avliji
Ama ljudi ovo nema veze sa smću Floyda, to je samo iskoristeno..Ne znam sto je mogao Trump uraditi, anarhija ili upotreba sile ..Zlo i jedno i drugo..
"izazvao oštre kritike onih koji su ga optužili da je agresivno ciljao na mirne demonstrante" - samo kritike demokratskih medija i rulje koja pali i pljacka.
Patak Donald pukao ko lubenica , postao je nerovozan puno
Moraju se oči svijeta usmjeriti na nešto drugo kako bi se zataškala afera Corona.Tu cijenu je nažalost platio George Floyd.
Pa i vrijeme je bilo...... jedina opravdana uloga vlade i jeste da cuva mir, a s obzirom da je sljam Amerike izasao na ulice da placka i rusi, mislim da se je vojska od prvog dana trebala ukljuciti.....
@Nidzogvocar Vidi ti njega, šljam Amerike... Šljam Amerike je glasao za Trumpa možda ili misliš da je ovo sve samo da bi se maestralni predsjednik Trump srušio? On očito nije dorastao ovome.
"Tajo bojim se" :) kucamo na vrata zaboravljenih asova
Neka ste se i vi o sebi zabavili!
ode trump u diktatore
Rusi im smjestili nemire!