Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamolio bi nekoga da mi nadje izvor da je Trump rekao da SAD trebaju prihvatiti pripajanje Krima Rusiji. Nagrada 1000 KM.
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4835388,00.html Hocemo preko banke ili?
Originalno objavio Associated Press (Washington), prenio Yahoo News, a onda naravno copy paste svi ostali.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
..medije su uvijek bile najveće zlo, pogotovo u vremenu gdje mi komšija na fejsu objavi da mi je štala izgorila....zvao bi on mene, ali nije mogao da me zove i snima u istom momentu!!!(tako otprilike)..
Jeste stoka. Kao i vecina predsjednika i kandidata u USA. Ali niko nije gori od Killary Clinton (veca stoka od Bushotina, oca i sina). Ona bi sutra zapocela rat s Rusijom i odosmo svi u PM
Meni se cini da bi se ovaj okrenuo SAD-u, i da bi manje zabadao nos u stvari koje ih se ne ticu. Na moju veliku zalost,mislim da nece pobijediti.
Trump kada postane predsjednik, onda će Amerika određeno vreme da kuburi s budžeti.....
....koji je ovo pacijent.....pa svjetskih razmjera jbt ...ovi naši : "mala maca" http://ichef-1.bbci.co.uk/news/270/cpsprodpb/361F/production/_90555831_p042xpxn.jpg
Ako pobjedi doci ce iduce godine na koridu u Cevljanovice! slov da bude prvi u borbi protiv bakonje!
A Killary ce "voditi". Svi bikovi na nju!
ova mu je na mjestu 100%
Uopce nije ovo rekao: https://youtu.be/M26m5GvrKxc Ne znam kog vraga mediji danas ovoliko lazu kad mozes jednostavno na yt naci intervju.
trebaju prihvatiti ali prešutno i ucjenjivački, jer tako politika radi. trump paglu si
@vlado654 Znate da ste na Kosovu zgaženi ko gnjide i vi poraze slavite kao pobjede a po sunitima ste 500 god. drhtali od straha. Kosovo su šiptari platili USA. Vi Bosanski pravoslavci ste fukara i ne kurčite se više jer nema JNA.
Fasista
To je sad lose, a kad SAD pritiska sve zemlje oko sebe da podrze ono sto oni hoce da proguraju to je uredu i pravilno...tada se ne stvara galama..i ako 90% nisu u pravu..al aj..pravda danas ne postoji i sve je politicki doneseno..nema tu pravde nema nezavisni sudova..
ovo nije izjavio, imate intervju na yt.
Sam sebe demantuje!
Glupan98@ opet buncas 😂😂😂
Ma ovom je nešto udarilo u glavu. Tako blentav bi bio upucan od masonerije koja vlada Amerikom nakon prve gluposti koju napraviš.
Uzimaju, otimaju, djele, poklanjaju, ruše predsjednike i vlade, koje ne provode njihove politike i prave po svijetu rasulo, onako kako im bolje ide u račun, što je i Holbruk po pitanju BiH nasilno napravio, kao što su i po pitanju Jugoslavije navodno bili za opstanak države, a već prije radili na njezinom rušenju.
Dokazano je da je tzv. ZAPAD unistio Jugoslaviju. Sreca za njih da smo imali dovoljno nacista da se pobijemo medju sobom. Manje su svog oruzja potrosili, a nama svoje oruzje skupo prodavali. Mi se pobismo, oni zaradise. I jos zaradjuju od svih opljackanih firmi. Koja smo mi stoka!