Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko svijetu sa ovakvim budalama
Znaci prvo je bilo Nema govora da su se ikad sastali sa Rusima, pa je onda bilo ma jesmo se sastali ali bilo je zbog usvajanja nekakvog ruskog djeteta, pa je onda bilo jesmo se sastali ali nema govora da smo pricali o Hilary vec o poslu, pa je onda bilo jesmo se sastali ali nije bilo nikakve zavjere, pa je onda bilo Putin jeste uticao na izbore ali mi nismo znali, pa je onda bilo Putin ce uticati na izbore i ove godine da bi sad reko da su se sastali i da je uzeo informacije o Hilary
IMPEACHMENT ! Ili odustajanje na predstojećim izborima 2020 ! Ovo će se svakako odraziti i na naredne MIDTERM izbore za 100 dana , taman dok to mediji temeljito SAŽVAČU ZA OBIČAN NAROD ! MAksuz Selam za FAdila, nadam se da se nejgova kćerka niej sad zaposlila U KLIXU kad joj je propao POSAO STOLJEĆA !
Hilari vrati seee
Naslov nigdje veze s člankom, a pogotovo s trumpovim tweetom. To su i klixovi novinarčići počeli clickbait furati?? Što je sljedeće, naslov tipa ''Trumpov sin se sastao s Rusima, a onda je Trump priznao ovo'' Dno novinarstva!
Klix se pretvorio u antiamericko glasilo. Ako jednog dana RS proglasi nezavisnost a SAD ih priznaju, ovakvi tekstovi ce tome samo pomoci. Trump ima svoj privatni tim koji iz Houstona prati svaki tekst objavljen o njemu.
klasična američko-cionistička varalica