Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne rukuje se sa ženama zbog fitne.
@thea Nekako doslovno..."smutnja"...
... hitnem. Ja se izvinjavam.
Cuj awkward hahahhahahaha pa on izgleda kao da je blago retardiran. Merkelica ne bi trebala dozvoliti ovim ''dzentlmenima'' ni da joj pridju a kamoli da se slikaju s njom.
Kao pravi musliman on ne pruza ruku...haha
On inace nije bas vjest pred kamerama izuzev kad daje intervju za FOX-network jer to je produzena ruka republikanaca i oni mu unaprijed posalju pitanja
Gledaj ih samo,koda imaju istog babu :)
ne vole vas ni jedno ni drugo, sta je sporno
divan domacin
koji misleading naslov....
moSa po serijatu. (salim se)
seljačina....
razilaze se radi Izraela
kakav bombastican naslov. u naslovu pise kako se nije htjeo rukovati, a onda prva recenica clanka pise kako su se rukovali ALI ne za fotoreportere. koje smece od sa-x novinarstva.
Seljačino, ne piše se "htjeo" nego HTIO!
Što ti ne valja Angela ? Što je bila dobra sa Hilary ? Svijet je luđi od Trumpa.
Bajgi frajer...
Neka vrsta autizma
Što bolan?Sa našom Anđelijom Merkel?
E mazlume jedan, pravo si je sad za7jebao.