Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni Tramp djeluje više lud nego zlonamjeran. Ne znam možda griješim.
U pravu si. Poprima oblik onoga sa kime prica. Prepusten sam sebi, govori pizdarije.
@BiHer to te babo naucio ?
Hahaha prije dva dana napravio ugovor sa saudima da im proda milijarde u oruziju, a od danas promovira mir u svijetu. Ono kad te neko previ budalom, ili bar pokusava.
Prodavanjem oružja se i pravi mir u svijetu. Ako komšija zna da ja imam pušku u kući, neće mi sigurno doći krasti drva. Ali ako zna da nemam pušku, postoji mogućnost da će probati ukrasti.
Satra se od "mirovanja".
Kad vidim ovog ciku u bjelom, tacno me neka milina obuzme. Dobar co'ek, dobar ko dusa. Samo da se nije bavio prekomandom svestenika pedofila prije no sjede na papsku solju, pardon stolicu. Ali dobro. Ljudi siluju djecu, ubijaju jedni druge, lazu, kunu i opet im sve bude oprosteno ako se iskreno pokaju. Tako kazu ,,zaludne knjige,,.
Donald Trump nakon sastanka s papom obećao da će promovisat pederizam i pedofiliju u svijetu
Nemoj tako, ovaj ciko u bjelom je olicenje dobrote. Tako kaze vecina klixovaca.
@Rapsodia Pa dobar je za mlade slatke katolčiće
Donald s.a.w.s
"s.a.w.s" (Neka je Allahova milost i mir na Njega) se stavlja samo za Poslanika. Za druge ljude može ići "Allah mu se smilovao" ili "Allah ga sačuvao", međutim prije toga "Allah ga uputio"
@Student_fit Muhamed ibn Abdulah nije bio nikakv prorok vec ubojica i tiranin. Ako bog postoji onda ga je sigurno poslao na mjesto koje zasluzuje, a to je vjecni oganj.
Nema americkog predjednika koji nije promovisao mir u svijetu. Usput ga podrzavajuci napalm bombama, pa krstarecim raketama, i u najnovije vrijeme dronovima.
@skroz.anoniman a zato oni smatraju predsijednike muslimanskih zemalja diktatorima. Zato što ne sprovode takvu demokratiju.
@dis3 ja se sjecam samo embarga na uvoz naoruzanja. Tri i po godine poslje toga se sjecam samo da smo zaustavljeni u legitimnom cilju oslobadjanja zemlje od velikosrpskog agresora. Za svaki njihov prelet aviona iznad cetnickih polozaja, ja bih volio da su nam dozvolili da kupimo jednu haubicu. Da su tako postupili, ja i ti danas ne bi vodili ovako glupu raspravu, nego bi pricali o tome kako da se izvucemo iz EU koja nam ne da naprijed.
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
Hahahhahahhahahhaha 😂😂
lik koji za vikend proda oružja više nego Obama za 8 godina ..sve je zaista otišlo u pi4ku materinu
Ko o cemu.. kurva o postenju
Ludilo brale!
Hahaha, hahaha
ko je lud da vjeruje šuplja
Najbolji vic godine :):))
...donald mirotočivi...
@dis3 ..fala, drug, i tebi pozdrav. ja svaki dan sve mlađi, haman ću u jaslice završit :))