Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek ne zna jel posao ili dosao.Jednog dana ide kod Arapa.prima poklone. drugog dana podrzava rasiste i ne vidi sta mu se kod kuce desava .Ili je lud ili neznalica !
+++++++Deus vult! +++++++++
Ma boli nas K... nek je ona cestito Covicu dan drzavnost BiH ha ha ha ha
Nista cudno od debila
Donalde pa nisu muslimani ubili Praljka
Ma šta vam je ljudi. Sve laži i neistine. FBI/CIA/NSA mu hakirale profil i retweetale ove stvari. Hoće da ga ocrne po svaku cijenu. Čovjek je samo direktan i iskren. Da je on htio ovako nešto podržati. kolika je on budaletina, podržao bi to na nekoj javnoj tribini direktno pred kamerama kao što je to i do sada radio. E i vi svašta vjerujete.
Evo upravo citam na Holandskim portalima o ovom holandskom snimku, upravo holandski mediji javljaju da se uopste ne radi o migrantima i da je to vec par godina star propagandni video, koristen je kao propaganda od desnicarskih pokreta....
Kako je to tačno antimuslimanski video?
Ako covjek pogleda biografiju ove Jayde Fransen, sigurno ce pronaci da je odrasla u nekim golemim problemima, bez ljubavi, u samoci... to su inace takvi profili ljudi.