Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
donald trump moze u disney-u samo otpustiti donald duck-a...
Javno pozivaju da se ubije predsjednik kao kroz salu.Degutantno
ejs? :)
smarate sa ovim nebitnim sapunicama.... meanwhile....
@Chvilla yep!
ERDOGAN-TRUMP isto smeće
nedavno je na youtube kanal sa najvise subscribeova Pewdiepie izgubio ugovor sa disney zbog sala na racun zidova,i nacista.Tako da ne vidim razlog da neko da se sali da ubiju predsjednika ne bude kaznjeni
Heil Trump
..Deep je kralj....a ti mišu Juniore, moreš mahat' ušima...
došo vakat u americi kao u Bosni za nepodobne nema posla ode Johny Depp na biro sada ce raja sa biroa imate jos više fanova!
Donald Trump Jr. zatražio ukidanje Darvinove teorije u skolama?
@Tsargrad Slažem se. Ovo ti minice pucaju Titovi pioniri. 😁
@Tvojefendija *Minuse
A sloboda govora?
@kiselo_mlijeko ti ne znas definiciju slobode govora ocigledno.Sloboda govora je pravo da izneses svoje mmisljenjei stavove a ako svojim govorom pozivas na nasilje to prelazi u govor mrznje.A ovo je govor mrznje
Pa čak i u Srpskoj čiji je predsjednik na američkoj crnoj listi opozicija ima pravo da govori ! Doduše u medijima FBIH, ali ipak govori ! A i Hrvati u medijima Srpske !! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
USA se vraca korjenima , plemenska organizacija drzave
Abraham Lincoln se vrti u grobu ko propeler, sverceri mu drzavu poceli voditi
smeće bio smeće ostao