Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kim je ipak velicina. Zebe,,Tramp,,od Sjeverne Koreje. Odjeba onu G7,u minuti a oko,,malog,,igra🚀🚀🚀🚀
ovaj lik sam nesta maše. treba se na vrijeme Rusiji okrenut. ovoj je totalni moron
Dogovoriće se da se dogovaraju.
Sretno svima :)
Jos jedan dokaz da zasluzuje Nobelovu nagradu za mir koja je nazalost od samog nastanka u vecini kategorija ispolitizirana i nikad je nece dobiti.Za njegovog mandata dosad je broj neduznih zrtava u svijetu visestruko nizi nego za isti period Obamine vladavine i sad jos miri Sjevernu i Juznu Koreju sto je za svaku pohvalu.Pravda za Trampa - Nobelova nagrada za mir za Trampa.
A sada realno ili ce Amerika da ojaca ekonomski i da smiri ovoga nuklearnog budalasa ili ce da se samoizoluje i ode u ...Svakako mi se cini da koja god se dva scenarija dese Evropi nazalost spasa nema.Jedino rjesenje je jos dublja integracija sto je prosto neizvodljivo.
... ali je Elvis napustio zgradu...
Jao na petoj slici koji je to Avet tu . Bismillahirrahmanirrahıym.Vela havle vela kuvvete İlla billahil .
Zaradite pravi novac igrajući online strategiju. Brzo i lako do pravih para. Link za reg: http://www.marketglory.com/strategygame/lafomamone
@Zaradite kako mogu zaraditi na ovome ? malo objasni ljudima, a manje spamuj. hvala
Divni ljudi A ne ko izetbegovići, glupi turci i arapi!
Jel neko gledao Taken seriju gdje oni putuju u Sjevernu Koreju? Neka epizoda u sezoni 2 pri kraju. Onda V.I.P film. Uglavnom u svakom filmu sjeverna koreja nevaljda, loša. Torturišu ljude, bodu cure noževima, nemaju internet, nedaju struju po noći...
Ne bi me iznenadilo da ovaj opet ocekuje Kardasijanku... Kad ono Jong-un..
2 predsjednika sa najljepšim frizurama. Oni i Angela Merkel.
I ovog Trampa nabijem na palac.