Neredi, pljačke i požari u Brazilu
12
Domoroci prekinuli izgradnju megabrane od 13 milijardi dolara
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biti ce brana naj veca, najljepsa, najjaca.... i sje.ba ce kompletan eko sistem, al nema veze, nek se samo gradi naveliko, ko h.ebe zivi svijet i buduce generacije.
Neredi i pljačke u BiH Domoroci Hećo i Jerlagić započeli izgradnju (lopovluk) megabrane od 13 milijardi dolara za izgradnju Haretovih novih vila na Turskoj rivijeri.
Dolazak nacionalista nije doveo do raspada Jugoslavije vec obrnuto: Raspad Jugoslavije je doveo nacionaliste na vlast.
Ne sikiriki, kad-tad napravicemo vam protuuslugu pa ce te i vi dolaziti iz svedske i smrdije da tu glasate.
@Tako je .... Moj glupane bas je tako kako ti pricas samo ne znam koji su to strucnjaci sa 30 god radnog iskustva? Da nije mozda Elmedin Znaci grabovica ili ne znam nermin niksic ili ko li je boze? DA MOZDA NIJE ZLAJOGLU
što i ti nisi šta studirao ? što si ostao obični sarajevski huligan, razvozač pzza od Mahira sa KOvača ili klocoglavi taksista...
U BiH je obratno situacija. Domorodac kao što je Hećo i Jerlagić dođu iz Rogatice i Duvna u civilizaciju da prave hidrocentralu i bave se elektroenergetikom sa kojom usput veze nemaju, dok diplomirani elektroinženjeri stručnjacima sa 30 godina radnog staža se bune protiv njihovog javašluka i neznanja.
a uz to, glupi barbarski i zaostali..kao i Srbi, i oni kažu šta će nam struja kad imamo svijeće od krmećeg loja...
jesu li ovo Smrdi na slici ? ne bi me iznenadilo, mali, brkati, malo tamnoputi..isti očevi Turci...
zato kad su izbori, eto hin vamo iz sarajeva i šveCke.
Nema vise Bosnja u Podrinju...
tako je momci, samo udrite!!!
Sad ce vojska da to malo pricuva i radovi mogu nesmetano da se nastave...
Isti kao bošnje iz podrinja.
...u nas su domoroci razjebbali državu...uz potajno namigivanje izvana...